Mensenwerk

BeterHulp richt zich op kleinschalige zorg voor mensen die de regie over hun leven in eigen beheer willen houden. Daarin vervult BeterHulp een actieve, adviserende en oplossende rol voor vele zorgvragen. Met behulp van een landelijk netwerk van onafhankelijke zelfstandige zorgverleners, garandeert BeterHulp dat U met de meeste aandacht en zorg door een deskundige behandeld wordt. 

Door deze werkwijze kan BeterHulp niet tot een 'zorgfabriek' uitgroeien, want U doet rechtstreeks zaken met uw zorgverlener(s). Zo komt de zorg precies terug waar het hoort: tussen zorgvrager en zorgverlener. Alleen op deze manier blijft de Zorg echt mensenwerk.

Hiervoor kunt u gebruik maken van diensten van BeterHulp, zoals de overstapservice, of als U bijvoorbeeld meer zorgcoordinatie wil, een passende indicatiestelling wil afdwingen, een compleet verzorgde verhuizing of een professioneel zorgplan. Ook hier geldt dat U rechtstreeks zaken doet met een onafhankelijke zelfstandige ondernemer en BeterHulp helpt U die te vinden.

BeterHulp biedt naast het organiseren van zorg ook handige produkten die het uw leven aangenaamaktief en onafhankelijk kunnen maken!

 

Dankzij SneeuwStappers hoeft U niet meer binnen te blijven bij gladheid, ook al strooit de gemeente niet meer in uw straat, of veegt de buurman zijn stoepje niet..

Ook de aankleedhulpjes kunnen het u gemakkelijker maken. Met de Easy-Slide kunt U zelf uw steunkous of TEK (therapeutisch elastische kous) gemakkelijker aankrijgen, of kost het uw zorgverlener minder tijd en moeite.

 

Natuurlijk biedt BeterHulp U een ruim assortiment aan modieuze Steunkousen  van het Zwitserse Sigvaris , plus accessoires voor het op-zijn-plek-houden en het wassen etc.

 

Steunzolen en therapeutsiche sokken van PerFeet kunnen uw voetproblemen verlichten, alsmede simpele en werkzame oplossing tegen kloven in de hiel:

Ten slotte zijn er de nodige Transferprodukten verkrijgbaar, zodat u die lastige draai bij het instappen in uw auto kunt maken. Kortom, produkten die het Uw leven aangenamer zouden kunnen maken!